Po’ Boys Slow-Smoked Street BBQ
Είναι γνωστό οτι η θάλασσα ανοίγει την όρεξη κι εμείς επιστρέψαμε από τις διακοπές ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πεινασμένοι. Γι’ αυτό και την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη υποδεχόμαστε στην Αβραμιώτου την πιο αγαπημένη μας pop up καντίνα της πόλης ή αλλιώς το καινούργιο project του Mama Roux, Po’ Boys!
O Chef και Pitmaster (#careergoals) Βασίλης Σπόρος απέκτησε πραγματική πείρα στο αυθεντικό Southern Barbeque τα τελευταία χρόνια, μέσα από την αλληλεπίδραση με την οικογένειά του στην Αμερική και τη δική του εντατική έρευνα. Τα αποτελέσματα είναι εξίσου θεαματικά και πεντανόστιμα: Ribs, Brisket, Pulled Pork, Andouille Sausage και όλα τα παραδοσιακά συνοδευτικά πιάτα που αν δεν έχετε ήδη λατρέψει όπως εμείς τότε σίγουρα θα λατρέψετε.
Slow cooker και λοιπά κουζινικά θα στηθούν επί της Αβραμιώτου, τα cocktails θα έχουν γεύση αμερικανικού νότου ενώ τη μουσική υπόκρουση θα αναλάβει ο Jack Heart με ένα special Americana set.